Често задавани въпроси (FAQ)

?
Има много бижута с фалшиви кристали Сваровски на българския пазар. Как мога да съм сигурен(а), че вашите бижута са с оригинални кристали?

Много е лесно да го проверите. Всяко бижу пристига при вас със сертификат от Сваровски и можете да проверите номера на сертификата в специално създаден от Сваровски сайт.  >>>ЛИНК<<< 

Когато въведете номера, сайта ще генерира следното съобщение:

VERIFICATION SUCCESSFUL
Congratulations, this is valid code issued by Swarovski for Marea Crystal. 

ПРОВЕРКАТА Е УСПЕШНА.
Поздравления, това е валиден сериен номер издаден от Swarovski за Marea Crystal. 

Това не оставя място за съмнение, нали?

?
Защо да предпочета бижутата Marea Crystal пред останалите предлагани на българския пазар?

Marea Crystal e реномирана чешка бижутерска фирма и бижутата с тази марка се произвеждат само и единствено в Чехия и то от опитни бижутери. Това е голям плюс, защото на българския пазар има огромно количество китайски бижута, които дори да са с оригинални кристали SWAROVSKI, са с недобра сглобка и с метални части със съмнителен произход.

Вторият голям плюс е, че цените на бижутата ни се доближават до цените на тези с произход Китай - просто надценката ни е по-ниска.

?
Колко ще ми струва доставката и кои куриерски фирми използвате?

Доставката на всички поръчки на стойност над 30 лева е БЕЗПЛАТНА!

Поръчките до 30 лева се доставят на цена от 5 лева. Можете да получите поръчката си в офис на Спиди или Еконт, както и на посочен от вас адрес.

?
Какво означава БЪРЗА ПОРЪЧКА ?

Бързата поръчка изисква от Вас минимални усилия. Просто трябва да си изберете бижу и да напишете телефона си в полето БЪРЗА ПОРЪЧКА. След като приемем поръчката (естествено, в работно време), ще Ви се обадим и ще уточним останалите неща по доставката.
Бързата поръчка не се изпълнява по-бързо, просто е едно допълнително улеснение за клиентите.

?
Направих поръчката, кога ще получа бижутата?

Всички поръчки приети до 14.00 в работно време (понеделник-петък), се изпращат по куриер в рамките на деня. Понякога и по-късните поръчки се изпращат веднага, но всичко зависи от натоварването в конкретния ден. Важно е да отбележим, че поръчките се изпълняват само след получаване на потвърждение на посочения в поръчката телефонен номер. 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас